Previous
Next

BAR - RISTORANTE PLAZZA

Il nostro Lounge Piano Bar è il posto ideale per rilassarsi e gustare un aperitivo, un bicchiere di vino o champagne, o provare uno dei nostri cocktail di casa. Certe notti le note del piano creano un atmosfera unica e romantica per i nostri ospiti.

Gjatë qëndrimit tuaj në Park Plazza, mos harroni të shijoni kuzhinën më të mirë Mesdhetare në restorantin tonë. Do të keni mundësinë të përjetoni një eksperiencë kulinare të paharrueshme, në një ambient të ngrohtë dhe plot stil.

ORARI
Cdo ditë: 07:00 -22:30 | Mëngjesi: 07:30 – 10:30

MENU
Menu Colazione | Menu Ristorante