Previous
Next

BAR - RESTAURANT PLAZZA

The Lounge piano bar is the ideal place to relax and enjoy an aperitif, a glass of champagne or wine or dare to select one of our creative signature cocktails! On special nights the Lounge piano bar charms you by the soft sounds of a pianist and by creating a romantic atmosphere that guests love to be part of.

Gjatë qëndrimit tuaj në Park Plazza, mos harroni të shijoni kuzhinën më të mirë Mesdhetare në restorantin tonë. Do të keni mundësinë të përjetoni një eksperiencë kulinare të paharrueshme, në një ambient të ngrohtë dhe plot stil.

OPENING HOURS
Cdo ditë: 07:00 -22:30 | Mëngjesi: 07:30 – 10:30

MENU
Breakfast Menu | Restaurant Menu