Park Plazza Dizajni dhe kënaqësia bashkohen në zemër të Korçës. Zbuloni hotelin që ju ofron një dimension të ri të komoditetit dhe luksit. ME TEPER

PARK PLAZZA

Shijoni Qëndrimin Tuaj në Hotelin më të Ri dhe Luksoz në Korçë

Zbuloni hotelin që përkufizon dimensionet më të reja të luksit, dizajnit, arkitekturës dhe stilit. Pozicionuar midis lagjeve kult të qytetit të Korçës, tek Bulevard “Republika”, Park Plazza ju ofron mundësinë për të qenë afër çdo atraksioni të qytetit.

Ju mirëpresim në Park Plazza me dëshirën që qëndrimi juaj tek ne të jetë një eksperiencë e paharrueshme! Stafi ynë është i disponueshëm 24/7, në mënyrë që t’ju ofrojë në çdo moment shërbimin më të mirë të mundshëm. 

Më Tepër

1
3
4
5