SALLA E KONFERENCAVE

Park Plazza ofron një sallë konferencash me kapacitet deri në 50 persona. E pajisur me projektor, sistem audio dhe tavolina pune individuale, salla është ambienti ideal për një sërë eventesh, duke filluar nga konferencat dhe aktivitetet e promovimit e deri tek workshop-et dhe seminaret. Për më shume informacion dhe prenotime, ju lutemi të na kontaktoni në info@park-plazza.com ose në numrin tonë të telefonit +355 67 7000 5700.

7C5F9905DD0B4BEF8F9062193AD7C89C
7EF0D8A82FD642509EDCCF379B4D6FC7
C8BBB93D3F074ECEB5191EA417A1F08C
8AD87EEE2C5D4B839B949669C2D43612
PHOTO-2021-11-02-19-12-10